Over Kendrix Basic

Waarom een Kendrix Basic?

Door onze gestructureerde aanpak en goede afspraken is het voor alle partijen duidelijk wat er van hen verwacht wordt. Daardoor is het geen uitzondering wanneer jouw nieuwe website al binnen 2 weken online staat.
Hoe kan een investering van nu, bruikbaar blijven voor later? Een Kendrix Basic is website die gebouwd wordt met een mogelijke uitbreiding in gedachten. Dus groeit je bedrijf? Dan groeit jouw Kendrix Basic website gewoon met je mee.
Om het onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken verzorgen wij alle marketing-, reclame- en internetactiviteiten. Drukwerk of bedrijfskleding nodig? Een nieuwe AdWords campagne starten? Wij helpen je graag verder!
Wil je bezoekers verleiden met een tijdelijke actie of een evenement exclusief aankondigen, dan is een online actie- of landingspagina een prima middel. Onze Kendrix Basic is daar prima voor in te zetten.

Wat onze klanten zeggen


Kendrix Basic is een onderdeel van Kendrix

Het is absoluut niet altijd nodig om een uitgebreide, dure website te laten maken. Bij Kendrix zagen wij de vraag naar kleinere en dus goedkopere websites stijgen. Logisch, want waarom zou je betalen voor iets dat je niet nodig hebt? Maar, toegeven op kwaliteit? Dat nooit! Dus bedachten wij de Kendrix Basic. Een voordelige website gemaakt door experts. In te zetten als landings- of actiepagina en als website geschikt voor starters, kleine bedrijven of wanneer er simpelweg niet zo veel informatie op de website nodig is.

Kendrix is een full service internet- en reclamebureau gevestigd in het Westland. Wij combineren elke dag de kennis en ervaring van onze klanten met onze marketing- en internetkennis. Wij hebben oprecht interesse, luisteren goed, sparren graag over doelen en ambities en begeleiden onze klanten om deze te bereiken.

Kendrix staat voor kwaliteit en continuïteit. Door de combinatie van internet en reclame zorgen wij voor continuïteit in de uitstraling van bedrijven. Onze selectie kwaliteitsproducten dragen bij aan een uitstraling waar men trots op kan zijn. Eén partij voor alle marketing-, reclame- en internetactiviteiten en dat betekent gemak voor onze klanten.

image